Меню Закрити

Підіймання водяного насосу

Експертний підхід, вирішення складних ситуацій з насосним устаткуванням.

Телефонуйте: (095) 360-21-10

У разі тривалої експлуатації насосного устаткування споживач обов’язково стикнеться з різними аварійними ситуаціями. Якщо це сталося – необхідно швидко виконати ремонтні роботи з його підіймання. Інакше можна втратити свердловину. Ми в найкоротші терміни здійснимо такі види послуг, як витягнути насос із труби або колодязя, допоможемо вирішити проблему, якщо насос застряг у свердловині, обірвався кабель у свердловині, дістанемо застряглий насос без пошкодження свердловини та насосного устаткування.

Причини обривання насосу

Причин обривання насосного устаткування не багато. В основному, всі вони пов’язані із маніпуляціями з його підіймання-опускання, під час яких обривається електрокабель або страхувальний трос.

Також причиною падіння може бути застосування страхувального тросу із пластику, а не з нержавіючої сталі. Економія в такому разі не виправдана, оскільки витрати на підіймання устаткування суттєво перевищать вартість сталевого тросу. Єдиний варіант, коли можна вибирати пластиковий страхувальний трос – тимчасова не глибока свердловина та недороге водопідйомне устаткування, втрата якого буде не суттєвою.

А ще насос може просто заклинити. Відбувається це з різних причин:

  • погано виконаний монтаж устаткування;
  • недостатня герметизація оголовку;
  • вільний доступ до свердловини для сторонніх людей.

Через ці “дрібниці” в свердловину потрапляють різні предмети, які застряють між її стінкою і насосом, що призводить до його заклинювання.

Подъем насосов на воду

Витягування насосу, що застряг

від 15000 грн.

Застряг насос у свердловині

Серед причин через які застряє насос у свердловині, найбільш поширеними є провисання кабелю, в обсадну трубу потрапляють сторонні предмети, обривається трос або свердловина сильно замулилась. Часто до нас звертаються із проблемою – обірвався глибинний насос, саме під час спроби самостійно витягнути його із свердловини.

Багато хто читає статті в інтернеті або дивиться відеороліки про те, як підняти глибинний насос із свердловини або дістати застряглий насос самотужки без допомоги фахівців. Як правило, в роликах все виходить, інакше їх би і не розміщували в мережі, але дуже часто все відбувається з точністю навпаки, насос застряг у свердловині ще сильніше, обривається трос, ушкоджується свердловина і стає значно гірше. Тому, в разі потреби витягнути насос із свердловини, немає сенсу ризикувати як справністю свого устаткування, так і грошима, які, можливо, доведеться заплатити за наслідки непрофесійних дій.

Фахівці нашої компанії “АкваПрофі” мають великий досвід, навички та необхідне устаткування для того, щоб підняти насос із свердловини максимально акуратно і якісно. Трапляється іноді і так, що до нас звертаються  за допомогою, бо при введенні в експлуатацію свердловини насос застряг під час монтажу. Таке теж трапляється, якщо не дотримані технологічні вимоги при облаштуванні самої свердловини. В цьому випадку наші фахівці нададуть Вам необхідну допомогу, піднімуть занурювальний насос, усунуть проблему із свердловиною, якщо така проблема є, і встановлять насос для подальшого використання.

Витягування насосів із свердловин та глибинного насосу, що застряг під час підіймання – одна з наших провідних спеціалізацій. Не варто зайвий раз ризикувати і сподіватися на щастя. Якщо необхідно витягнути насос для заміни або обслуговування свердловини чи насосу – зверніться до фахівців. Якщо насос уже застряг, то підняти його із свердловини дорожче, ніж якби його дістали із  свердловини професіонали до того, як трапилась неприємність.

Подъем насосов на воду

Важливо розуміти, що при роботі з професіоналами дуже часто Ви економите свій час, гроші і нерви.

При виникненні будь-яких питань пов’язаних із необхідністю дістати насос зі свердловини або дістати насос, що застряг, зв’яжіться з нашими фахівцями, вони якісно Вас проконсультують і нададуть відповіді на всі питання. 

Як викликати майстра?

Вибір «АкваПрофі» – це якість, гарантія і професіоналізм. Зв’яжіться з нами і Ви отримаєте найбільш точну діагностику проблеми, що дозволить розрахувати вартість послуги.

Зв’яжіться з нами і Ви відразу отримаєте точну діагностику проблеми!

+38(095)360-21-10

Консультації за телефоном

+38(095)360-21-10

Viber

+38(095)360-21-10

Telegram

+38(095)360-21-10

WhatsApp

Відгуки наших клієнтів

Rated 5 out of 5
11.05.2021

Дякую Аквапрофі за своєчасну допомогу. Треба було відремонтувати глибинний насос. Викликав хлопців з однієї контори, коли вони почали діставати насос із свердловини то він там застряг. Витягти вони його самотужки не змогли. Розвели руками,що не можуть. Скористався пошуком в мережі і за основними словами натрапив на компанію Аквапрофі. Прибули майстри доволі швидко. Обережно і не кваплячись витягли застряглий насос із свердловини. Запропонували допомогу в ремонті самого насоса, я дав згоду. Забрали його із собою в майстерню, а через два дні він знову працював у свердловині.

Rated 5 out of 5
15.01.2021

Приветствую, уважаемые. Делюсь своими впечатлениями о работе компании «АкваПрофи». Случилось так, что мне нужно было осуществить замену глубинного насоса, так как мой старый насос отслужив более десяти лет пришел в негодность и ремонтировать его стало все дороже. При попытке самостоятельно поднять насос из скважины, он у меня застрял. Как не пытался достать застрявший насос из скважины ничего не получилось. Поиски в сети вывели меня на АкваПрофи. Приехали ко мне оперативно в тот же день. Доставали насос около четырех часов. Старший бригады после того как достали. сказал что я вовремя обратился, если бы сам еще пытался достать , то скорее всего повредил бы саму скважину. Также помогли установить мне в скважину новый насос, все прошло как по маслу. Благодарю за помощь!

Rated 5 out of 5
24.10.2020

День добрый! Захотели с кумом подэкономить и самим осуществить монтаж насоса в скважину на дачном участке. Лучше бы мы не брались за это! В интернете все легко и просто, а по факту оказалось далеко не так. Когда мы опускали насос , то электрический кабель попал между обсадной трубой и насосом. Вниз опустить уже не можем, тянем назад вверх -тоже ни в какую. Бились около двух часов, но ничего так и не смогли сделать. Обратились к Алексею. Он в тот же день приехал со своими парнями, поругал нас за безалаберность, достал застрявший насос и уже нормально по человечески опустил его в скважину. За что ему большое человеческое спасибо. На работу насоса нареканий нет.

Rated 5 out of 5
22.10.2020

Доброго всім дня! Не перший рік користуюся послугами компанії «Аквапрофі» і завжди був задоволений Вашою роботою. Ви рятували мене не раз. Перший раз роки 3 назад, коли у мене застряг насос у свердловині. Тоді його обережно витягли не пошкодивши свердловину і зуміли відремонтувати сам насос. Другий раз виручили, коли у батька замулилась свердловина і насос став качати воду ривками. Тоді ваша команда зробила прочистку свердловини і все досі працює ідеально. А зараз зіштовхнувся з такою проблемою, що глибинний насос працював постійно, не відключався. Виявили, що вийшло з ладу реле тиску, його було замінено на нове. Все тепер гарно працює. Олексію особиста подяка!)

Rated 5 out of 5
19.10.2020

Приветули. У нас на даче полностью вышел из строя глубинный насос. Надо было достать насос из скважины так, чтобы не повредить ее, чтобы насос не застрял в скважине. Я обратился к известным мне более трех лет «Аквапрофи».Я сказал, что мне нужна замена водяного насоса и необходимо вытащить насос старый. Я договорился на вторник на 11.00. Приехали как по расписанию. Достать насос получилось без проблем. Проконсультировали по насосу, сказали что ремонт насоса обойдется не намного дешевле, чем замена насоса для воды. Там нужно было полностью менять обмотку. В результате они же мне и сделали замену насоса, качественно и довольно быстро. При установке насоса в скважину проблем не возникло. Я могу рекомендовать данную фирму к сотрудничеству. Ребята профессионалы.

Оберіть мову сайту
Left Menu Icon
Right Menu Icon